Referat: IFK Tidaholm - Skultorps IF U

IFK Tidaholm - Skultorps IF U 0-2 (0-0)
Målskyttar: Josefin Korkis Selina Lawrence-Brown

Skultorp U besegrade IFK Tidaholm – avgjorde i andra halvlek

Skultorp U vann hemma i division 3 Västergötland östra dam mot IFK Tidaholm efter en stark andra halvlek. Första halvleken i onsdagens match slutade mållös, men i andra halvlek dominerade Skultorp U och vann med slutade 2-0.

Skultorp U:s ledare Evelina Karlsson kommenterade matchen:

– I andra halvlek börjar mer på mittfältet vilket gör att vi får mer tryck framåt. Tjejerna gör en bra match och vi är nöjda med tre poäng!

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Josefin Korkis till och gav Skultorp U ledningen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Selina Lawrence-Brown träff och ökade ledningen för Skultorp U. 0-2-målet blev matchens sista.

IFK Tidaholm har två vinster, en oavgjord och två förluster och 8–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skultorp U har två vinster och tre förluster och 5–13 i målskillnad.

IFK Tidaholm har nu sju poäng och Skultorp U har sex poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Nästa motstånd för Skultorp U är Sil. Lagen möts torsdag 30 maj 19.00 på Orkanvallen.